overzicht en prijzen 2024

Massages

Toe aan volledige ontspanning, geen stress, een momentje voor jezelf? Trakteer jezelf op een heerlijke ontspannende massage!
Dit is niet alleen maar goed voor de ontspanning, maar met toevoeging van etherische oliën gaat het veel dieper en werkt het door in je gehele gestel.

Ook jij verdient een me-time-momentje...

AromaTouch treatment

Een massage die je echt gehad moet hebben.

De massage bevat 4 primaire stappen:

1. Stress vermindering
2. Versterken van het immuunsysteem
3. Verlichting van pijn en ontsteking
4. In balans brengen van lichaam en geest. 

Een massage vanaf de onderrug tot aan de kruin, met zelfs drukpunten onder de voeten, zorgen voor een totale ontspanning.

 

Aroma SoftTouch massage          30 min I 35,00

Een ontspannende rug massage waarbij 8 samengestelde etherische oliën aan te pas komen, perfect op elkaar afgestemd. Met de kracht van de etherische oliën komt het lichaam in een diepe ontspanning. De zachte massage komt lang de meridiaan energiebanen en inwendige contactpunten van rug.

AromaTouch massage                     45 min I 47,50

Een uitgebreide ontspannende rug massage waarbij 8 samengestelde etherische oliën aan te pas komen, perfect op elkaar afgestemd. Met de kracht van de etherische oliën komt het lichaam in een diepe ontspanning. De zachte massage komt lang de meridiaan energiebanen en inwendige contactpunten van rug en voet.

AromaTouch kennismaking        45 min I 42,50

De AromaTouch kennismaking is éénmalig te boeken wanneer u nog niet bekend bent met de Aroma(Soft)Touch massage en alleen icm een gezichtsbehandeling naar keuze

Heeft u ergens last van? Etherische oliën kunnen daar goed bij ondersteund worden. Geeft dit ruim van te voren aan, zodat hiervoor de geschikte oliën klaar staan voor u. 

Er geldt hiervoor een meerprijs vanaf 5 euro.


Rug-scrubmassage

De rug is vaak het ondergeschoven kindje. Laat eens in de zoveel tijd je rug scrubben, dit voorkomt onzuiverheden en het maakt de rug egaler bruin. Maar vooral om dat het heerlijk en ontspannen aan voelt.

Rug-scrubmassage                            20 min I 27,50

De suikerscrub verwijderd dode huidcellen en laten een verzorgende laag achter op de huid.


Tip! Boek een massage in combinatie met een gezichtsbehandeling naar keuze voor dé ultieme ontspanning