Reviews

Heeft U van een behandeling genoten? Deel hieronder uw beleving.

Uw emailadres wordt na het plaatsen van een bericht niet zichtbaar voor anderen


Reactie plaatsen

Reacties

Sandra
9 maanden geleden

Ik heb in tijden niet meer zo genoten van een behandeling!. Het was zo ontspannend en heerlijk! De geuren heerlijk. Ik had de Extra Intense Retreat ritual echt een aanrader. Bedankt Miranda

Marjolein
2 jaar geleden

Helaas woon in te ver weg voor een behandeling maar ik gebruik al een aantal jaar de producten die Miranda verkoopt met haar adviezen erbij. Dit werkt super voor mij. Zelfs op afstand krijg ik een advies op maat. Topservice en topproducten!

Miranda (Bnaturall)
2 jaar geleden

Ik doe mijn best om ook op afstand zo goed mogelijke adviezen te geven. Thx voor deze recensie -x-

Bea
3 jaar geleden

Heerlijke behandeling gehad. Helemaal zen naar huis.
Helemaal top Miranda, bedankt.

Miranda (Bnaturall)
2 jaar geleden

Geweldig! Hoe die ontspanning vast!

Wilma Klinkhamer
3 jaar geleden

Vandaag de Extra Intense Aroma ritueel gehad, het was super. De edelsteentjes die worden gebruikt zijn heerlijk zacht, dat verwacht je niet…een hele fijne ervaring. De volgende afspraak staat alweer gepland. Bedankt Miranda voor de ontspannen behandeling…

Miranda (Bnaturall)
3 jaar geleden

Altijd fijn om te lezen dat je ervan genoten heb, Wilma!
Tot snel weer!

Miranda
3 jaar geleden

Vandaag genoten van een heerlijke behandeling! Ruime keuze uit behandelingen en fijne sfeer!

Miranda (Bnaturall)
3 jaar geleden

Dankjewel voor deze beoordeling!

Marianne
3 jaar geleden

Vanmorgen weer een heerlijke behandeling gehad en ben daar heel tevreden over. Een glaasje water na afloop zou lekker zijn. Na het lezen van de positieve recensies bedacht ik dat ik ook eens voor een andere behandeling zou kunnen kiezen, want Miranda heeft zoveel meer te bieden. Een knusse salon met een vakkundige schoonheidsspecialiste. Een aanrader!

Miranda (Bnaturall)
3 jaar geleden

Fijn Marianne, dat je er weer van de behandeling genoten had. De waterkan was inderdaad deze keer niet gevuld, maar vraag gerust om een watertje na afloop. Geen probleem!

Op het gebied van huidverbetering heb ik je al eens de biopeeling geadviseerd en mocht je voor de totale ontspanning gaan, neem dan eens een kijkje bij de PUURR rituelen.
Bij wijziging van de geplande afspraak, verneem ik dit uiteraard tijdig van je.

Tot de volgende keer weer.

Thea Bergmeester
3 jaar geleden

Ik als moeder van Miranda mag ook wel eens in de relaxstoel en genieten van haar behandeling (en). Wat ze zeer professioneel en zeer goed doet. Je voelt je herboren na zo'n heerlijke ontspannen behandeling. Jammer dat het altijd zo vlug voorbij is,als je ligt op de behandelstoel, misschien ervaren jullie dat ook zo, zo heerlijk als het is !
Ik kan niet anders zeggen Chaupau en heel trots op mijn dochter Miranda.

Miranda (Bnaturall)
3 jaar geleden

-x-

Gerrie
3 jaar geleden

Altijd fijn om naar Miranda te gaan, even tijd voor mezelf!
Miranda is heel professioneel en super lief en gezellig, je voelt je meteen op je gemak en gaat ontspannen de deur weer uit. In de winter is de stoelverwarming ook erg fijn.

Miranda (Bnaturall)
3 jaar geleden

Als je het koud heb of het is buiten koud, kan je ook niet ontspannen, de stoelverwarming is dan een heerlijke bijdrage aan de behandeling.

Dankjewel Gerrie, voor deze lieve woorden ❤️

Irene Smit
3 jaar geleden

Gisteren weer van een heerlijke Puur Aroma Rhassoul behandeling genoten. Wat is het toch een lekkere verwennerij, ben weer helemaal Zen daarna!

Miranda (Bnaturall)
3 jaar geleden

Tijdens de unieke PUURR Facial rituelen is het altijd heerlijk ontspannen, vooral omdat het altijd begint met een intro-massage. Tijdens de PUURR Rhassoul ritueel beginnen we met een rugscrubmassage, die als pakking de gedurende gezichtsbehandeling inwerkt.

Altijd een goede keus!

Ellen
3 jaar geleden

Gisteren de Biopeeling voor de eerste keer gehad. Voor mijn extra gevoelige huid, heeft Miranda de behandeling speciaal aangepast!
Na de behandeling lekker ontspannen naar huis gegaan met een licht tintelend gezicht, gevoelig bij aanraking, de volgende dag voel je dat nog steeds.
Zelfs na 1 behandeling zie je al een positief verschil, mijn huid is echt veel minder droog. En nog een voordeel, je krijgt een heerlijk setje verzorgingsproducten met instructie mee om je huid daarna optimaal te verzorgen.

Miranda (Bnaturall)
3 jaar geleden

De Biopeeling is echt een top behandeling als het gaat om huidverbetering en vernieuwing. Ook bij een droge huid zeer effectief. Fijn dat je zo tevreden bent.