Reviews

Heeft U van een behandeling genoten? Deel hieronder uw beleving.

uw emailadres wordt na het plaatsen van een bericht niet zichtbaar voor anderen


Reactie plaatsen

Reacties

Thea Bergmeester
2 maanden geleden

Ik als moeder van Miranda mag ook wel eens in de relaxstoel en genieten van haar behandeling (en). Wat ze zeer professioneel en zeer goed doet. Je voelt je herboren na zo'n heerlijke ontspannen behandeling. Jammer dat het altijd zo vlug voorbij is,als je ligt op de behandelstoel, misschien ervaren jullie dat ook zo, zo heerlijk als het is !
Ik kan niet anders zeggen Chaupau en heel trots op mijn dochter Miranda.

Miranda (Bnaturall)
2 maanden geleden

-x-

Gerrie
3 maanden geleden

Altijd fijn om naar Miranda te gaan, even tijd voor mezelf!
Miranda is heel professioneel en super lief en gezellig, je voelt je meteen op je gemak en gaat ontspannen de deur weer uit. In de winter is de stoelverwarming ook erg fijn.

Miranda (Bnaturall)
2 maanden geleden

Als je het koud heb of het is buiten koud, kan je ook niet ontspannen, de stoelverwarming is dan een heerlijke bijdrage aan de behandeling.

Dankjewel Gerrie, voor deze lieve woorden ❤️

Irene Smit
3 maanden geleden

Gisteren weer van een heerlijke Puur Aroma Rhassoul behandeling genoten. Wat is het toch een lekkere verwennerij, ben weer helemaal Zen daarna!

Miranda (Bnaturall)
2 maanden geleden

Tijdens de unieke PUURR Facial rituelen is het altijd heerlijk ontspannen, vooral omdat het altijd begint met een intro-massage. Tijdens de PUURR Rhassoul ritueel beginnen we met een rugscrubmassage, die als pakking de gedurende gezichtsbehandeling inwerkt.

Altijd een goede keus!

Ellen
3 maanden geleden

Gisteren de Biopeeling voor de eerste keer gehad. Voor mijn extra gevoelige huid, heeft Miranda de behandeling speciaal aangepast!
Na de behandeling lekker ontspannen naar huis gegaan met een licht tintelend gezicht, gevoelig bij aanraking, de volgende dag voel je dat nog steeds.
Zelfs na 1 behandeling zie je al een positief verschil, mijn huid is echt veel minder droog. En nog een voordeel, je krijgt een heerlijk setje verzorgingsproducten met instructie mee om je huid daarna optimaal te verzorgen.

Miranda (Bnaturall)
3 maanden geleden

De Biopeeling is echt een top behandeling als het gaat om huidverbetering en vernieuwing. Ook bij een droge huid zeer effectief. Fijn dat je zo tevreden bent.

Wilma
3 maanden geleden

SUPER FIJNE BEHANDELING
Vandaag weer een heerlijk behandeling gehad. Deze keer met de edelsteentjes, ik wist niet wat ik daarvan moest verwachten en werkt dat wel? Dacht zal wel koud en ruw zijn, het tegenovergestelde is waar. Wat een super fijne behandeling met de etherische oliën ook, het voelt zacht aan en je lichaam ontspant zich helemaal van top tot teen.

Dat was best vreemd om te ervaren, aangezien ik altijd een gejaagd gevoel heb en nooit echt helemaal kan ontspannen. Ongelofelijk dat na al die tijd, deze behandeling zo goed werkt bij mij.

Ook de warme kruidenstempels voelde heerlijk aan, net als de rest van deze Top behandeling.....Ik weet al welke ik de volgende keer weer boek. Want ja we moeten goed voor ons zelf zorgen, is belangrijk.....genieten dat doen we veels te weinig.

Miranda (Bnaturall)
3 maanden geleden

De PUURR Aroma ritueels zijn ook echt om van te genieten, helemaal als er voor de Extra Intense Aroma ritueel gekozen is. Op naar de volgende afspraak ;)

Mariek
3 maanden geleden

Ik heb al een aantal keren een schoonheidsbehandeling gehad en dit is echt zo genieten. Een gezellige salon, en er wordt uitgebreid de tijd genomen voor de behandeling. Voor mij geen ander....

Miranda (Bnaturall)
3 maanden geleden

Super leuk om te lezen. Thx

Fam.mink
3 maanden geleden

Ik ben zelf al heel lang klant bij Miranda. Mijn dochters hebben nu de biopeeling kuur gedaan om de probleemhuid met acne te verbeteren. Heel verschil en in combinatie met diverse producten een hele mooie verbetering al te zien. Allemaal erg blij met de behandelingen van Miranda. Neemt de tijd voor je en heerlijke producten-behandelingen.
Echte aanrader!

Miranda (Bnaturall)
3 maanden geleden

Als mijn klantjes tevreden zijn, ben ik dat uiteraard ook, helemaal als het resultaat er ook mag zijn. Laat de dames door gaan met de (thuis)producten voor nog meer huidverbetering.

Dank je wel voor jullie review en tot weerziens!

Miranda Pecht
3 maanden geleden

Al jaren klant bij eigenaresse Miranda. Zeer ontspannend en ook gezellig 😊. Producten verzorgen en verbeteren ook echt! Mijn opinie, een aanrader

Miranda (Bnaturall)
3 maanden geleden

Dank je wel Miranda.

Daphne
3 maanden geleden

Als moeder heb je het altijd erg druk.
Bij Miranda in de stoel is het even me-time... Heerlijk kletsen als je zin heb, stil zijn als je daar zin in heb.
Elke behandeling is weer een heerlijke ontspanning, oke na de pijniging ;) (epileren, harsen hihi).
Vanmorgen weer een heerlijke behandeling gehad met de fijne puurr producten waar mijn gevoelige huid heel goed op reageert. Een echte aanrader!

Miranda (Bnaturall)
3 maanden geleden

Fijn om te lezen. Dank je wel

An
3 maanden geleden

Heerlijke Zen behandeling gehad, perfect! Na de behandeling heerlijk ontspannen weer 😀

Miranda (Bnaturall)
3 maanden geleden

Hou de ontspanning vast! Zennnnnnnn....