tijdens de avonduren is de salon tm 25 januari gesloten ivm de avond-lockdown

Reviews

Heeft U van een behandeling genoten? Deel hieronder uw beleving.

uw emailadres wordt na het plaatsen van een bericht niet zichtbaar voor anderen


Reactie plaatsen

Reacties

Bea
3 maanden geleden

Heerlijke behandeling gehad. Helemaal zen naar huis.
Helemaal top Miranda, bedankt.

Wilma Klinkhamer
4 maanden geleden

Vandaag de Extra Intense Aroma ritueel gehad, het was super. De edelsteentjes die worden gebruikt zijn heerlijk zacht, dat verwacht je niet…een hele fijne ervaring. De volgende afspraak staat alweer gepland. Bedankt Miranda voor de ontspannen behandeling…

Miranda (Bnaturall)
4 maanden geleden

Altijd fijn om te lezen dat je ervan genoten heb, Wilma!
Tot snel weer!

Miranda
5 maanden geleden

Vandaag genoten van een heerlijke behandeling! Ruime keuze uit behandelingen en fijne sfeer!

Miranda (Bnaturall)
4 maanden geleden

Dankjewel voor deze beoordeling!

Marianne
5 maanden geleden

Vanmorgen weer een heerlijke behandeling gehad en ben daar heel tevreden over. Een glaasje water na afloop zou lekker zijn. Na het lezen van de positieve recensies bedacht ik dat ik ook eens voor een andere behandeling zou kunnen kiezen, want Miranda heeft zoveel meer te bieden. Een knusse salon met een vakkundige schoonheidsspecialiste. Een aanrader!

Miranda (Bnaturall)
5 maanden geleden

Fijn Marianne, dat je er weer van de behandeling genoten had. De waterkan was inderdaad deze keer niet gevuld, maar vraag gerust om een watertje na afloop. Geen probleem!

Op het gebied van huidverbetering heb ik je al eens de biopeeling geadviseerd en mocht je voor de totale ontspanning gaan, neem dan eens een kijkje bij de PUURR rituelen.
Bij wijziging van de geplande afspraak, verneem ik dit uiteraard tijdig van je.

Tot de volgende keer weer.

Thea Bergmeester
8 maanden geleden

Ik als moeder van Miranda mag ook wel eens in de relaxstoel en genieten van haar behandeling (en). Wat ze zeer professioneel en zeer goed doet. Je voelt je herboren na zo'n heerlijke ontspannen behandeling. Jammer dat het altijd zo vlug voorbij is,als je ligt op de behandelstoel, misschien ervaren jullie dat ook zo, zo heerlijk als het is !
Ik kan niet anders zeggen Chaupau en heel trots op mijn dochter Miranda.

Miranda (Bnaturall)
8 maanden geleden

-x-

Gerrie
8 maanden geleden

Altijd fijn om naar Miranda te gaan, even tijd voor mezelf!
Miranda is heel professioneel en super lief en gezellig, je voelt je meteen op je gemak en gaat ontspannen de deur weer uit. In de winter is de stoelverwarming ook erg fijn.

Miranda (Bnaturall)
8 maanden geleden

Als je het koud heb of het is buiten koud, kan je ook niet ontspannen, de stoelverwarming is dan een heerlijke bijdrage aan de behandeling.

Dankjewel Gerrie, voor deze lieve woorden ❤️

Irene Smit
8 maanden geleden

Gisteren weer van een heerlijke Puur Aroma Rhassoul behandeling genoten. Wat is het toch een lekkere verwennerij, ben weer helemaal Zen daarna!

Miranda (Bnaturall)
8 maanden geleden

Tijdens de unieke PUURR Facial rituelen is het altijd heerlijk ontspannen, vooral omdat het altijd begint met een intro-massage. Tijdens de PUURR Rhassoul ritueel beginnen we met een rugscrubmassage, die als pakking de gedurende gezichtsbehandeling inwerkt.

Altijd een goede keus!

Ellen
9 maanden geleden

Gisteren de Biopeeling voor de eerste keer gehad. Voor mijn extra gevoelige huid, heeft Miranda de behandeling speciaal aangepast!
Na de behandeling lekker ontspannen naar huis gegaan met een licht tintelend gezicht, gevoelig bij aanraking, de volgende dag voel je dat nog steeds.
Zelfs na 1 behandeling zie je al een positief verschil, mijn huid is echt veel minder droog. En nog een voordeel, je krijgt een heerlijk setje verzorgingsproducten met instructie mee om je huid daarna optimaal te verzorgen.

Miranda (Bnaturall)
9 maanden geleden

De Biopeeling is echt een top behandeling als het gaat om huidverbetering en vernieuwing. Ook bij een droge huid zeer effectief. Fijn dat je zo tevreden bent.

Wilma
9 maanden geleden

SUPER FIJNE BEHANDELING
Vandaag weer een heerlijk behandeling gehad. Deze keer met de edelsteentjes, ik wist niet wat ik daarvan moest verwachten en werkt dat wel? Dacht zal wel koud en ruw zijn, het tegenovergestelde is waar. Wat een super fijne behandeling met de etherische oliën ook, het voelt zacht aan en je lichaam ontspant zich helemaal van top tot teen.

Dat was best vreemd om te ervaren, aangezien ik altijd een gejaagd gevoel heb en nooit echt helemaal kan ontspannen. Ongelofelijk dat na al die tijd, deze behandeling zo goed werkt bij mij.

Ook de warme kruidenstempels voelde heerlijk aan, net als de rest van deze Top behandeling.....Ik weet al welke ik de volgende keer weer boek. Want ja we moeten goed voor ons zelf zorgen, is belangrijk.....genieten dat doen we veels te weinig.

Miranda (Bnaturall)
9 maanden geleden

De PUURR Aroma ritueels zijn ook echt om van te genieten, helemaal als er voor de Extra Intense Aroma ritueel gekozen is. Op naar de volgende afspraak ;)

Mariek
9 maanden geleden

Ik heb al een aantal keren een schoonheidsbehandeling gehad en dit is echt zo genieten. Een gezellige salon, en er wordt uitgebreid de tijd genomen voor de behandeling. Voor mij geen ander....

Miranda (Bnaturall)
9 maanden geleden

Super leuk om te lezen. Thx