Covid-19 Hygiëneprotocol Schoonheidsspecialiste

Dit protocol is een verplicht protocol voor alle ondernemingen in de schoonheidsverzorging en gaat in op alle onderdelen van een behandeling; van het contact met de klant vooraf, totdat de klant weer de deur uit gaat. 

Draag bij binnenkomt een mondkapje en desinfecteer uw handen. Tijdens de behandeling mag u het mondkapje af doen. Gelieve na de behandeling deze weer op te zetten en uw handen te desinfecteren. Desinfectans en plastic handschoenen zullen ten alle tijden voor u aanwezig zijn.

Uw schoonheidsspecialiste draagt ten alle tijden een medisch mondmasker en zorgt ervoor dat na elke behandeling alles wordt gereinigd en geventileerd, zo hopen wij u in een veilige omgeving te kunnen ontvangen.

U ontvangt vooraf aan een afspraak de gezondheidscheck. Mocht u corona gerelateerde verkoudheidsklachten en/ of koorts hebben, dient de afspraak geannuleerd en verzet te worden, mits u een negatieve (zelf)test heeft.
Bij vragen contacteer altijd uw schoonheidsspecialiste.

GEZONDHEIDSCHECK

1. Heeft u de afgelopen 24 uur last gehad van deze klachten:

  • hoesten
  • verkoudheidsklachten
  • verhoging of koorts (38 graden Celsius of hoger)
  • benauwdheid
  • reuk- en/of smaakverlies

2. Heeft u een positieve (zelf)test
3. Heeft u het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)
4. Bent u in quarantaine op advies van de ggd

Als u alle vragen met NEE heeft kunnen beantwoorden, of bent u getest en is hiervan de uitslag negatief, heten we u van harte welkom in de salon.

Covid 19 Hygieneprotocol Shs Versie 1 10 13 11 2021 2
PDF – 218,5 KB 313 downloads