PUURR -EXPERT- Biopeeling treatment

UW HUID VERNIEUWEN ZONDER DEZE TE VERDUNNEN! 
Niks chemisch, maar puurr natuur!

Voor een diepere huidverbetering en tevens toe te passen bij specifieke huidproblemen zoals Acné, Rosacea ed. 

 

Er worden diverse biopeelings aangeboden door salons, maar wat de PUURR Expert Biopeeling onderscheidt, zijn de toegevoegde exclusieve bestandsdelen, waaronder Acetyl Hexapeptide-8. Deze wonder peptide heeft zijn werking al bewezen binnen PUURR met de Expert Fading Cream. Deze kan als een groot succes worden beschouwd, een crème die doet wat die belooft!

De Expert biopeeling bestaat uit algen, echinacea, zeewier en spongilla. De solution waarmee de peeling gemengd wordt bevat oa. acetyl hexapeptide- 8, Matrixyl3000.

De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals o.a. acne of rosacea. Daarnaast is de biopeeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender. De biopeeling werkt van binnen naar buiten en geeft daarom bij huidproblemen meer resultaat. Hierdoor kan deze zelfs bij de gevoelige huid toegepast worden. De werkstoffen van de biopeeling dringen diep door in de huid (voelbaar als lichte prikkeling, ca. 24 uur lang). Daar worden de nieuwe cellen gestimuleerd om zo een snellere vernieuwing van de opperhuid te verkrijgen. De dode huidcellen worden zo sneller verwijderd, terwijl de natuurlijke laag van de huidbarrière intact blijft.

 

Biopeeling resultaat

Uw huid vernieuwen zonder deze te verdunnen! 
Niks chemisch, maar puurr natuur!

Voor welke indicaties is de Biopeeling geschikt?

 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Acné en de vette huid
 • Droge huid
 • Pigmentatieproblemen
 • Couperose
 • Rosacea
 • Littekens
 • Grove poriën

 

Voor welke indicaties is de biopeeling geschikt? De biopeeling is niet toe te passen bij:
Rimpels en lijnen virale infecties (ook bij een koortslip), de infectie kan zich verspreiden
Acnè, onzuivere huid kanker, ook wanneer u hiervoor nog medicatie inneemt
Vette huid open wondjes
Droge huid actinische keratose
Pigmentatie stoornissen medicatie welke invloed kunnen hebben op de huid
Couperose Retinoïden, vitamine A zuren (hier dienen 6 weken tussen zitten)
Rosacea Roaccutane / Accutane
Littekens Botox (hier dient min. 2 weken tussen zitten)
Grove poriën Zwangerschap (uw huid is gevoeliger)
Let op: U kan de behandeling niet ondergaan indien u reeds:
microdermabrasie heeft gehad
sterke chemische peeling heeft ondergaan
IPL in het gezicht heeft gehad
Laserbehandeling in het gezicht heeft gehad

   Er dienen minimaal 6 weken tussen te zitten

Expert Biopeeling, hoe werkt dit precies?

De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Normaal gesproken doet de huid er oppervlakkig 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de biopeeling vernieuwd de huid zich sneller. Dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Kunt u zich voorstellen hoe de huid opknapt en verbeterd met 3x in 10 tot 14 dagen.

Waar andere scrubs, peelings en fruitzuurpeelings buitenaf de huid aan pakken bij de buitenste huidlaag (de dode huidcellen), werkt de biopeeling van binnen naar buiten!

De huid wordt door de biopeeling in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe, frisse cellen.

 

Wat kunt u verwachten van de Biopeeling?

 • de collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen.
 • de talgproductie wordt genormaliseerd.
 • ontstekingen zoals mee-eters en puistjes zijn zichtbaar verminderd.
 • de poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verfijnen.
 • uw huid voelt heerlijk zacht en fris aan.
 • na 3 a 4 dagen kunt u een lichte schilfering ervaren.


Na de PUURR Expert Biopeeling heeft u een goede doorbloeding van de huid gekregen en kan er een prikkeling ervaren worden. Deze reactie is normaal en kan ongeveer 12 tot 24 uur aanhouden. Dit is de stimulerende werking in de huid.

Uw huid kan wat gevoeliger zijn en een optimale verzorging na de behandeling is dan ook van groot belang! Om het resultaat langer te behouden, is het raadzaam om de PUURR producten te blijven gebruiken. De Biopeeling kunt u iedere 4 tot 6 weken herhalen. Voor het beste huid verbeterend resultaat wordt een kuur van 3 behandelingen in 10 tot 21 dagen geadviseerd! Hierdoor vernieuwd de huid elke week steeds iets dieper voor een prachtig resultaat.

Na de eerste Biopeeling treatment ontvangt u een mini kit met maar liefst 4 PUURR Expert producten die u dient te gebruiken na de behandeling.
Deze producten kit is samengesteld voor verschillende huidtypes.


Indien u de Biopeeling treatment wilt vervolgen is het belangrijk om de producten te gebruiken die aansluiten op de behandeling en uw huidtype. Met name is de Expert Oxygen Cellulair gel en de Protection cream een pre. De Expert producten en de producten die geschikt zijn voor uw huidtype zijn verkrijgbaar in de salon. 

Indien u andere producten gebruikt is de salon niet verantwoordelijk voor eventuele huiduitslag of een reactie van de huid.

De Biopeeling "Next" treatment is een vervolgbehandeling na de Biopeeling Kuur of de Biopeeling Kennismaking met tussentijds van 2 maanden en bij effectief gebruik van de geadviseerde producten voor thuis.

Neem u een kijkje voor meer informatie van de producten in de brochure

 


 

Acetyl Hexapeptide-8
Rimpels verdwijnen niet als sneeuw voor de zon. Bepaalde cosmetische ingrediënten kunnen er echter wél voor zorgen dat je huid zich meer ontspant. Hierdoor treden de tekenen des tijds minder snel op of zijn minder zichtbaar. De Expert-lijn maakt gebruik van deze peptide. Dit is een effectieve cosmetische spierontspanner. De peptide zorgt voor een gladdere huid, zónder botoxinjecties.

Wetenschappelijk onderzoek
De werking van A-H8 Peptide is aangetoond in verschillende onafhankelijke studies. In de Vivo en Vitro studies werd het anti-rimpel effect van de peptide aangetoond. Na 8 weken aanbrengen is een vermindering van huidverslapping van 31%, een vermindering van rimpeldiepte van 42% en vermindering van donkere kringen met 35% waargenomen.

Door de peptide worden natuurlijke uitdrukking en bewegingen behouden, terwijl de spieren die zorgen voor het ontstaan van rimpels zich ontspannen. Hierdoor verminderd de diepte en grootte van fijne lijntjes en rimpels. Deze eigenschap maakt dit ingrediënt tot een natuurlijk, niet invasief en 100% veilig alternatief.

De voordelen van A-H8 Peptide zijn onder meer:
• Stimulatie van de collageenproductie
• Verbetering en versnelling van celreparatie en vernieuwing
• Bestrijding van pigmentatievlekken
• Stimulatie van enzymen die als antioxidant werken
• Bescherming tegen bacteriën

A-H8 Peptide voorkomt, vertraagt en remt huidveroudering aanzienlijk. Ze beïnvloedt de vorming van het zogenaamde "SNARE complex". Dit is een gecompliceerd proces van opeenvolgende afgifte en absorptie van neurotransmitters wat uiteindelijk tot samentrekkingen van gezichtsspiertjes leidt. Ze grijpt op een veilige wijze in bij dit proces door het imiteren van de verantwoordelijke neurotransmitters.

Hoe werkt dit? Het komt erop neer dat A-H8 Peptide de opname van de feitelijke neurotransmitters blokkeert, zodat de spiercontracties op bijvoorbeeld het voorhoofd effectief geremd wordt.

Zo remt ze bijvoorbeeld de catecholamines adrenaline en noradrenaline af. Deze catecholamines kunnen ook rimpels veroorzaken. A-H8 Peptide produceert een effect dat vergelijkbaar is met Botox. Allebei vertragen of remmen ze uiteindelijk de minuscule samentrekkingen van de gezichtsspieren. Een ontspannen gelaat dankzij deze peptide betekent minder rimpels, maar dan wel met behoud van uw natuurlijke uitstraling. Om effect te sorteren moet ze wel regelmatig gebruikt worden en is het effect veel milder, minder drastisch dan van Botox. Acetyl hexapeptide-8 is niet giftig en veel goedkoper dan Botox. A-H8 Peptide onderscheidt zich van andere peptiden vanwege de snelle werkzaamheid.

 

Matrixyl 3000
Dit is een peptide dat op celniveau twee mechanismen aanzet. Het stimuleert de productie van collageen en het remt veranderingen in het afweersysteem die als gevolg van veroudering plaatsvinden. In vitro onderzoeken hebben uitgewezen, dat Matrixyl 3000 de cellen kan stimuleren, wat tot de verhoging van productie collageen en hyaluronzuur leidt. Daarnaast heeft ook in vivo onderzoek plaatsgevonden, bij test personen die Matrixyl 3000 product versus een placebo gebruikten, was de diepte van rimpels verminderd, de huidtint verbeterd en de huid gladder (minder ruw). De huid wordt dikker en steviger door het gebruik van Matrixyl 3000 houdende crème/serum

 

Belangrijke producten na de Biopeeling treatment

Volg altijd dagelijks het stappenplan (zowel in de ochtend als in de avond) om de huid goed te reinigen, te verzorgen, te herstellen en te beschermen.

 

Stap 1. Reinig de huid met de Expert Vitamin cleanser oil. 

Deze zachte reiniging houdt de huid elastisch, verzacht en hydrateert de huid en laat een voedend laagje achter op de huid die u voelt.

Stap 2. Reinig de huid na met de geadviseerde lotion, welke geschikt is voor uw huid. 
Deze exfolieert de dode huidcellen welke vrijgekomen zijn na de Biopeeling.

Stap 3. Gebruik altijd na het reinigen (stap 1 en 2) de Expert Oxygen Cellulair gel.
De Expert Oxygen Cellulair gel is één van de belangrijkste producten na de Biopeeling treatment. Deze gel voorziet de huid van een zuurstof boost. Het stimuleert de activiteit van de huidcellen. De gel kan als serum worden gedragen of als booster onder een ander serum. De zuurstof boost zorgt ervoor dat de werkstoffen uit opvolgende producten beter worden opgenomen. Dankzij de vitamine B5 stimuleert het de wondgenezing bij eventuele aanwezige acné.

Stap 4. Breng de crème aan die geadviseerd is voor uw huid. Deze voedt de huid, beschermd en zorgt voor het herstel van de huid.

Stap 5. Meng de Expert Protection cream overdag met de dagcrème. Of gebruik deze als dagcrème. Ook de Expert Protection cream is één van de belangrijkste producten na de Biopeeling treatment.
Een vochtvasthoudende, voedende antirimpel crème die beschermt tegen vrije radicalen en UV-straling met een 100% natuurlijke filter (maximale bescherming spf 30 en hoger; zonder nanodeeltjes*).
Een doeltreffende anti-aging van de huid. Als u de créme mengt met wat PUURR LooK minerale foundation poeder heeft u de perfect camouflage op een 100% natuurlijke basis. Die beschermt maar de huid niet verstikt.
Tevens is de Protection cream uitermate geschikt tegen puitjes / acne vorming, daar deze Zincoxide bevat. Lokaal aanbrengen voor de nacht op een puistjes of als nachtcrème te gebruiken bij acne. 
Bevat o.a. Zinc oxide, Ibr-tclc. Acetyl hexapeptide-8, Squalane, Groene thee extract Vitamine C en E.

 

Biopeeling bij Acné - jeudige huid

Biopeeling bij Rosacea - Couperose

Biopeeling bij huidveroudering - pigmentatie

Wilt u ook voor en na foto's van de behandeling en mogen deze gedeeld worden door Bnaturall beautysalon op website en/of social media, neemt u dan vooraf aan uw behandeling contact op voor het toesturen van het toestemmingsformulier.

 

Let er op dat u na de Biopeeling treatment veel water drinkt!

 

 

After Biopeeling

 • De huid kan prikkelend voor ca. 12 tot 24 uur aanvoelen. Dit is normaal.
 • De biopeeling werkt nog lang na. In de dagen na de behandeling zullen de kruiden op de huid in werken. Hoewel de huid direct na de behandeling er al frisser uitziet, zal u na ca. een week zien dat de huid nog mooier is geworden.
 • De huid kan enkele uren tot ca. een dag na de behandeling rood zijn. Dit is een normaal verschijnsel. De biopeeling zet de huid namelijk hard aan het werk. Doorgaans zal deze rode gloed na ca. 12 uur vanzelf weggetrokken zijn.
 • U kunt  de Expert biopeeling ook in de zomer ondergaan. Het verschil met de Expert biopeeling is dat deze de huid niet verdund. De Biopeeling werkt van binnen naar buiten, waardoor er geen beschadiging is van het huidoppervlakte. Wel is ten zeerst aan te raden de huid goed tegen de UV straling te beschermen. Ga de eerste dagen niet met de behandelende delen in de volle zon zitten. De Expert protection cream is een goede Sun blokker, tevens zorgt deze voor een goed herstel van de huid. 
 • De huid kan na de behandeling ook wat droger aanvoelen dan normaal. De mate waarin dit gebeurt, is echter sterk afhankelijk van het huidtype. De huid is namelijk in de dagen na de behandeling druk bezig om dode huidcellen af te laten schilferen om de frisse, nieuwe huid aan de oppervlakte te laten komen. Het is tevens van belang de geadviseerde producten de gedurende na de Biopeeling treatment tenminste 2 weken te gebruiken, met name de Expert Oxygen Cellulair gel is belangrijk na de Biopeeling. Dit is een zuurstof booster en zorgt ervoor dat andere werkstoffen beter opgenomen kunnen worden. Tevens is stimuleert de vitamine B5 uit de Oxygen Cellulair gel de wondgenezing bij evt. aanwezige of onderliggende acné.
 • Het is mogelijk wanneer er puistjes ontstaan na de Biopeeling. Dit komt doordat de Biopeeling na lang nawerkt en zorgt voor het ontgiften van de huid. Het is hierbij ook aan te raden om de Expert protection cream (lokaal) te gebruiken, deze zorgt voor een beter herstel van de huid.

 

 

 

Heeft u vragen over de biopeeling treatment neem dan gerust contact op.

Ook na de Biopeeling treatment met ben ik bereikbaar voor vragen.

Gelieve per mail of whatsapp.