overzicht en prijzen 2024

Gezichtsbehandelingen

Maak een keuze uit één van de B-naturall gezichtsbehandelingen. Geniet, kom tot rust en laat uw huid voeden. Met de natuurlijke producten van PUURR Skincare werken we samen naar huidverbetering en een zichtbaar resultaat.

Meer luxe, ontspanning en het gevoel van Wellness, gecombineerd met huidverbetering, neemt u dan eens een kijkje bij de PUURR facial rituelen. Deze unieke behandelmethodes zorgen voor een wellness gevoel en laten u al ontspannen daar er gestart wordt met een intro-massage.

 

 


Basic Facial                                                                            30 min I  37,50

Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd en gevoed.
Perfect als introductie aan de schoonheidsspecialist en om kennis te maken met de huid.

incl. reiniging, crèmemasker-massage, voedende crème


Premium Facial                                                                     60 min I 57,50

Een behandeling waarbij de huid diep word gereinigd en gekeken wordt naar de behoefte van de huid.

incl. reiniging, crèmemasker, massage van nek, schouder, gelaat en hoofdhuid, voedende crème


Anti Aging Boost treatment                                          75 min I 77,50

Speciaal voor de oudere en ouder wordende huid. Door gebruik van hoog geconcentreerde werkstoffen uit producten geven we de huid een flinke oppepper door maximale opname van werkstoffen om de huidveroudering te remmen.

incl. reiniging, activerende scrubboostermassage, ACID fruitzuurpeeling (celvernieuwing), bindweefselrollers (huidversteviging), hoogwaardige serums zoals een zuurstofbooster en hyaluron, massage van nek, schouder en gelaat met toevoeging van etherische anti aging oliën, anti aging masker, anti aging crèmeExtra's

Wilt u aan de gezichtsbehandeling naar keuze een deelbehandeling toevoegen, zoals bv epileren, verven van wenkbrauwen of wimpers, harsen van bovenlip of kin.
Geeft u dit dan aan bij het maken van uw afspraak.

* indien er door verwijderen van onzuiverheden buiten de tijd wordt getreden, zal er een meerprijs berekend worden van 5 euro per 10 minuten