Verzending & Retour


Levertijd

We streven ernaar de bestelling binnen 1-3 werkdagen te verzenden.

De bestelling wordt verzonden met PostNL.

 Bestellingen worden met DHL wordt 1x per week verstuurd.

Verzenden 

Zodra we het verzonden hebben ontvangt u een track en trace code, zodat u het pakketje kunt volgen. Gratis afhalen gaat op afspraak, zodra het voor klaar ligt, nemen we contact met u op!

Wij streven naar duurzaamheid en maken daarom graag gebruik van reeds gebruikte verpakkingsmaterialen.

De verzendkosten via Postnl voor Nederland bedragen € 4,50 voor een brievenbuspakket en € 7,50 voor een levering van een pakket.
Bestellingen boven 75 euro worden gratis verzonden met de DHL servicepoint, dit betekend dat u uw pakket kan ophalen bij een servicepunt van DHL bij u in de buurt.

 

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor niet aangekomen post of beschadigde pakketten. Neem hiervoor altijd contact op met PostNL of de DHL.
 

Retourneren

U kunt gebruik maken van het herroepingsrecht. Onbeschadigde en ongeopende producten mag u zonder opgave van reden binnen 14 dagen na aflevering retour zenden. U krijgt dan na ontvangst en controle van de goederen het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant.

 

Duurzaamheid

Bnaturall zal indien mogelijk verpakkingsmaterialen van de leveranciers te hergebruiken. Hierdoor doen we aan recycling en duurzaamheid.