Overzicht en prijzen 2024

Lichaamsbehandelingen

Bepaalde huidproblemen zoals Acnè, onzuiverheden, vette huid, droge huid, pigmentverstoring, littekens, striae, cellulitis of lichaamsbeharing kunnen het lichaam ontsieren. U kunt bij B-naturall daarom ook terecht voor lichaamsbehandelingen. Voor veel huidproblemen is een kuurbehandeling wel aan te raden.


Biopeeling Rug                                                                            60 min I 140,00

De biopeeling bestaat uit algen, zeewier en spongilla. De solution waarmee de peeling gemengd wordt bevat onder andere acetyl hexapeptide-8, Matrixyl3000*. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van diverse huidproblemen, oa.  Acne, onzuivere huid, rosacea, een droge huid. De biopeeling is een manuele peeling die de huid als ware polijst en omzet tot regeneratie van de huid, waardoor de huid van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

bestaande uit: reinigende rugmassage, onzuiverheden verwijderen, Biopeeling activatie, special mask afgestemd op de huid, crème
incl. producten mini kit twv € 58,80

Biopeeling Rug - next treatment                                       60 min I    107,50

excl. producten mini kit

Biopeeling Rug - kuur                                                                60 min I  345,00

3x biopeeling rug behandeling in 10 tot 14 dagen
incl. 1x Expert mini kit twv €58,80

klik hier voor de contra indicaties en extra informatie


Reinigende rugbehandeling                                                    30 min I   45,00

Een onzuivere huid kan de rug ontsieren. Het is ook lastig om deze goed te reinigen en te voeden. De schoonheidsspecialist helpt u hierbij en kan u adviseren welke producten thuis het beste gebruikt kunnen worden. 

Op naar een betere huid...

Bestaat uit: reinigingsmassage, actieve scrubmassage, verwijderen onzuiverheden, korte rugmassage icm bodyverzorging.

 


* indien er door verwijderen van onzuiverheden buiten de tijd wordt getreden, zal er een meerprijs berekend worden van 5 euro per 10 minuten