Bnaturall beauty Blog

Seizoensbehandeling Pure Spring

Voor de seizoensbehandeling Pure Spring ben ik opzoek gegaan naar (de naam zegt het al) natuurzuivere ingrediënten om producten te kunnen maken die geschikt zijn voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huid, maar ook voor probleem huiden, oa. Bij eczeem, couperose, rosacea, psoriasis, acne….

Lees meer »

Gezichtsreiniger met etherische oliën

Wist je dat je ook goed etherische oliën kan inzetten bij het reinigen van de huid?Gebruik hiervoor een cleanser op plantaardige olie basis, voeg daarbij afgestemd op de huid de etherische oliën toe.Nu zal je denken, "een olie kan toch niet de huid reinigen? Of ik heb al een vette of onzuivere huid dan is een olie geen optie." Maar dat is fout gedacht. Een cleanser op oliebasis zorgt er juist voor dat de huid niet extra talg hoeft aan te maken. Gebruik je een cleanser die de huid uitdroogt bij bv een vettere of onzuivere huid, dan zal je huid extra hard gaan werken door meer talg aan te maken wat zich weer resulteert in een vettere of onzuivere huid.En heb je juist nu een droge huid, dan zal je huid het waarderen dat je een cleaner op oliebasis gebruikt.Kortom geschikt voor alle huidtypes en het toevoegen van etherische oliën kan je een mooie cleanser op maat maken.

Lees meer »

PUBERHUID Exfoliëren

Exfolieren betekend eigenlijk niks meer dat het oplossen van dode huidcellen. Dode huidcellen kunnen vaak door ophoping voor onzuiverheden veroorzaken, zoals mee-eters, puistjes en ontstekingen zoals acne.

Lees meer »

PUBERHUID reinigen

Het is belangrijk om de huid goed te reinigen met de juiste producten. Gebruik hiervoor liever niet zo maar een X reiniging product! Het is belangrijk om de juiste producten te gebruiken afgestemd op de huid.Bepaalde producten bevatten bestanddelen of conserveringsmiddelen die de huid niet goed zullen doen of hormonale verstoringen kunnen veroorzaken. De puberhuid wordt al veroorzaakt door hormonen.

Lees meer »

PUBERHUID

De ene puberhuid is niet de andere. Er zijn er bij welke gezegend zijn met een hele gave huid of af en toe een pukkeltje, maar bij veel pubers is dat niet het geval en kampen met puistjes, mee-eters of zelfs acne, wat als erg vervelend kan worden ervaren.

Lees meer »

PUURR Intense Repair Complex

Dit Intense complex bevat maar liefst 20% Vitamine C. Dit ingrediënt is niet alleen een sterke antioxidant, maar stimuleert net als het hyaluronzuur in dit serum, de aanmaak van collageen.Dit powerduo draagt bij aan het behoud van een gezonde, en een verbeterde huidtextuur.Helpt age-spots vroegtijdig te verminderen.

Lees meer »

PUURR ANTI-AGE complex

Dit anti-age complex bevat o.a. laag moleculair vitamine A, vitamine B5, vitamine E, laag moleculair hyaluron en peptiden om de huid optimaal te beschermen tegen veroudering en draagt er in bij de gevolgen hiervan te vertragen.

Lees meer »