Wasgeluk by Essentia wasparfums

Er is toch niets fijner dan langdurig, heerlijk geurende was? In Italië gebruiken ze daar Wasgeluk by Essentia voor.  Het is een sterk geconcentreerde wasparfum, niet te vergelijken met wasverzachter. Dit is iets heel anders...... Ons product is dan ook van Italiaanse bodem!

 

Je gebruikt het wasparfum naast je reguliere wasmiddel. Wasgeluk is de finishing touch voor je was. Het  parfum bevat kleine micro-capsules. Door wrijving van de stof van bijvoorbeeld, je favoriete sweater, openen de capsules zich, waardoor je de gehele dag steeds subtiel wordt herinnerd aan de heerlijke geur. Wasgeluk by Essentia staat voor zachte, verfijnde geuren. Door toevoeging van de beste essentiële oliën geeft dit een hele aangename, verfijnde geurbeleving... dit noemen wij Wasgeluk


Een breed assortiment

Naast wasparfum vindt u ook de prachtige producten zoals o.a. de Homesprays en de reinigingssprays. Deze  worden geproduceerd op basis van dezelfde ingrediënten als de wasparfum. 

Al deze producten zijn zo natuurlijk mogelijk door de toevoeging van de beste etherische oliën, daarnaast zijn alle producten 100% dierproefvrij en vegan. Alle flessen zijn 100% groen, BIO-BASED en bevatten geen micro-plastic.

 

Shop hier jouw favorieten geur om de was en het huis heerlijk te laten geuren.

 

Essentia Homespray

De Homespray is GECERTIFICEERD en kan gebruikt worden op elk type stof, zelfs de meest delicate stoffen zoals zijde en kasjmier. 

Homespray wordt gebruikt voor het opfrissen en parfumeren van kleding, stoffen, gordijnen, banken, auto-interieurs enzovoorts. Het is dus tevens een textielverfrisser. Het vlekt niet en laat geen sporen na.

De Homespray bevat moleculen die slechte geuren neutraliseren.

Essentia Reinigingsspray

Deze reinigende spray is gemaakt van natuurlijke essences van de hoogste kwaliteit, waardoor de geur langdurig aanhoudt en geschikt is voor het parfumeren en reinigen
van elke omgeving.

De speciale formule met reinigende werking elimineert vieze geurtjes en verspreidt elegante en verfijnde parfumtonen. Ook ideaal voor het reinigen en afstoffen van meubels, keukenwerkbladen, badkamers, het doen herleven van potpourri, stofzuigerfilters, ontvochtigers, enzovoorts.