Zwangerschaps-Momentje

Gefeliciteerd je bent zwanger!

Er gebeurd nu een hoop met je lichaam en hormonen. De huid veranderd, je bent sneller moe, misschien heb je al (kleine) kinderen waardoor je niet toe kan geven aan een rust momentje.
Belangrijk om even tijd voor jezelf te nemen om je te laten verwennen tijdens de daarvoor samengestelde behandeling waarbij rust voorop staat.

Je voelt je weer herboren...

 


Zwangerschapsmomentje

De gehele behandeling wordt rustig en ontspannend uitgevoerd.
Geniet bij de Mooi Zwanger Intense behandeling van een buikmassage met een verzorgende olie op basis van Amandel, Argan en Vitamine E die de huid soepel houdt. 

Genieten voor twee!

kies uw gewenste tijdsduur:

Mooi zwanger Basic                        60 min I 67,50

bestaande uit: reinigingsmassage, scrubboostermassage, warme hydrastampsmassage, edelsteenmassage, crèmemasker incl. hoofdmassage

Mooi zwanger Intense                   75 min I 82,50

bestaande uit: intro-edelsteenmassage, reinigingsmassage, scrubboostermassage, warme hydrastampsmassage, edelsteenmassage, crèmemasker incl. hoofd,- oor,- buikmassage

 


Bent je langer dan 3 maanden zwanger beleef je een geursensatie door toevoeging van etherische oliën afgestemd op de zwangerschap, bij korter dan 3 maanden worden sommige etherische oliën afgeraden.


TIP

Voor extra ontspanning en verlichting van pijn, boek dan voorafgaand aan de gezichtsbehandeling de AromaSoft Touch rugmassage. Deze etherische oliën zijn volkomen veilig tijdens de zwangerschap. 
Wanneer buik liggen niet meer mogelijk is, wordt de rugmassage vanuit de zijligging uitgevoerd.

De massage bevat 4 primaire stappen:

1. Stress vermindering
2. Versterken van het immuunsysteem
3. Verlichting van pijn en ontsteking
4. In balans brengen van lichaam en geest. 

Echt een aanrader, de rug veel te verdragen heeft tijdens de zwangerschap! Zorg goed voor jezelf en veilig voor je kindje!!!

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen