PUBERHUID reinigen

Gepubliceerd op 8 oktober 2021 om 12:18

Het is belangrijk om de huid goed te reinigen met de juiste producten. Gebruik hiervoor liever niet zo maar een X reiniging product! Het is belangrijk om de juiste producten te gebruiken afgestemd op de huid.
Bepaalde producten bevatten bestanddelen of conserveringsmiddelen die de huid niet goed zullen doen of hormonale verstoringen kunnen veroorzaken. De puberhuid wordt al veroorzaakt door hormonen.

Gebruik 2x daags de milde PUURR Pure cleansing mousse voor de jonge onzuivere huid. Breng deze aan op het gelaat en masseer deze zachtjes met de vingertoppen in.

Voor extra reiniging kan de Konnyaku sponge gebruikt worden.

 

Of gebruik 2x daags de PUURR Expert cleansing oil waar etherische oliën aan toegevoegd kunnen worden, zodat er een cleanser op maat ontstaat.
Breng deze aan op het gelaat en masseer deze in met vochtige handen tot een emulgeerden zachte milk.

 

Spoel de cleansing goed af met handwarm water reinig na met de PuRe Exfoliant lotion (hierover binnenkort meer).

De 2 cleansers onder de loep:

PUURR PuRe Cleansing mousse is een speciale reingings Mousse voor de dagelijkse reiniging van de jonge huidtypen. Reinigt tot diep in de poriën, werkt bacterieremmend en reguleert de talgproductie.

Actieve werkstoffen : Zeepvrije wasactieve ingredienten en Farnesol vloeistof uit oa. Jasmijn werkt anti bacterieel en heeft een heerlijke geur.

150 ml I €19,95

PUURR Expert Cleansing oil is een zachte reiniging deze houdt de huid elastisch, verzacht en hydrateert de huid.

 

 

Werkstoffen: Plantaardige olie met Vitamine C, E en Aloë Vera. Met als toevoeging ethischere oliën afgestemd op het type huid.

 

250 ml I €27,95

Voor een goed advies op maat kan er een afspraak gemaakt worden voor een behandeling.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.